Ochrana údajů | Marimex.cz
Marimex.cz - bazény, trampolíny, infrasauny
Zákaznická linka: 261 222 111
V KOŠÍKU MÁTE 0 0
Do dopravy ZDARMA zbývá 1 000

Ochrana osobních údajů

Datum: 1.4.2014

Vaše data shromažďujeme výhradně proto, abychom zkvalitnili naše služby. Veškeré informace o vaší osobě používáme pouze pro naši potřebu a neposkytujeme je v žádné podobě nikomu jinému.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Marimex CZ s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Marimex CZ s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečena proti zneužití. Společnost Marimex CZ s.r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu marimex.cz, dáváte již při registraci souhlas s tím, že údaje o vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

Vyžádané obchodní sdělení - emailing 

Vámi zadané emaily používáme pro zasílání obchodních nabídek. Do naši databáze se můžete dostat tak, že:
  •  uděláte objednávku na www.marimex.cz
  • zadáte dotaz pomocí internetového formuláře
  • objednáte si zasílání novinek na email nebo nám email poskytnete výměnou za službu /dárek, sleva apod./ 
Naše společnost zasílá vyžádane reklamní sdělení. Pokud toto reklamní sdělení nechcete dostávat, můžete se odhlásit z příjmu kliknutím na odkaz ve spodní části tohoto emailu, případně kontaktovat naše Zákaznické centrum, které zasílání  reklamních sdělení zruší.
 

Neposkytování dat dalším subjektům

Vaše údaje a data, které uvádíte v našich obchodech jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům mimo společnost Marimex CZ s.r.o., s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky a úvěrové společnosti. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích zákona na ochranu osobních údajů.

Cookies 

Náš e-shop pro své správné fungování musí používat cookies. Pokud nesouhlasíte s používáním cookies, můžete si je ve svém prohlížeči zakázat, nebo naše stránky nepoužívat. V případě zakázání cookies však naše stránky nemusí fungovat korektně a nelze vyvozovat žádné nároky vyplývající z této nefunkčnosti. Co je to cookie se můžete dočíst na Wikipedii.
 

Novinky emailem

Přihlaste se k odběru novinek. Žádná sleva vám neunikne!